Com ja sabeu, cada trimestre fem una excursió per poder seguir treballant allò que hem après a l'aula fora de l'escola.
Aquest cop hem anat a Can Ribas, on hem pogut aprendre com és l'elaboració de l'oli.
Primer de tot vam anar a les oliveres a fer caure les olives amb uns pals. Després les vam netejar utilitzant una borrassa. Més tard, les vam posar a la trituradora. La pasta que va sortir la vam escalfar i la vam posar en uns cofins. Un cop repartida en diferents cofins, vam col·locar-los a una premsa per treure el suc de les olives. Vam posar tot aquest suc en uns recipients per portar-los a la decantadora, allà vam separar l'aigua bruta de l'oli pur.
A l'escola, ens hem emportat un potet d'oli per cadascú i a més a més, durant dues setmanes, hem estat masserant unes olives, que finalment ens les hem menjat!
ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ I VAM APRENDRE MOLTES COSES NOVES.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada